Lediga tjänster

Vi öppnar kontinuerligt nya och spännande tjänster på sajten.

Se aktuella lediga jobb här.
Spontanansökan

Du är naturligvis alltid välkommen att skicka en spontanansökan via mail till job@egernsund.com.

Vi ser fram emot att höra ifrån dig.

Hantering av personuppgifter vid rekrytering

När en jobbansökan, CV, betyg m. m. skickas till Wienerberger godkänner du att Wienerberger får använda de inskickade personuppgifterna under rekryteringsprocessen.

Du godkänner också utan invändning att Wienerberger får behålla och använda dina personuppgifter både för den specifika tjänsten, som du har sökt, men också för andra tjänster inom företaget som du uttryckligen inte har sökt. Om du inte är anställd i företaget kommer dina uppgifter att raderas inom ett år. Dina uppgifter hanteras konfidentiellt.

Syftet med att spara dina personuppgifter i rekryteringsprocessen är att bedöma om du är en kvalificerad kandidat till en ledig tjänst hos Wienerberger. De personuppgifter som finns i din ansökan, CV och andra bifogade dokument registreras och behandlas under uppsikt av personuppgiftsansvarig inom Wienerberger som ansvarar för persondatahanteringen.

När vi rekryterar till lediga tjänster inom Wienerberger kan det förekomma att vi:

Söker lämpliga kandidater på sociala medier som LinkedIn och Facebook.
Genomför personlighetstester för aktuell tjänst.
Kontaktar referenspersoner från tidigare arbetsgivare efter överenskommelse med dig.
Begär handling för giltigt arbetstillstånd och uppehållstillstånd, i form av passkopia och kopior av arbetstillstånd och uppehållstillstånd.
Ovanstående görs med beaktande av reglerna i dataskyddsförordningen GDPR.

För mer information om hantering, lagring och radering av persondata, vänligen läs i vår policy för hantering av personuppgifter.
chevron-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram